Polish (Poland)English (United Kingdom)Ukrainian (UA)

Instytut Gospodarki

You are here ДЛЯ ЗМІ ІНФОРМАЦІЯ ПРO IE

ДЛЯ ЗМІ – ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ (ІЕ)

Інститут Економіки УІТМ є науково-дослідним центром, що займається економічними процесами. Був створений в 2001 році в якості незалежного організаційного підрозділу Університету Інформаційних Технологій і Менеджменту в м. Жешові (Польща). Значні науково-дослідні досягнення успішно використовуються у співпраці з бізнесом, урядами та іншими установами.

Серед організацій з котрими співпрацює ІЕ є національні інститути (такі, як Centrum Analiz Społeczno-Ekonomicznych в Варшаві) та міжнародні організації (Centre for International Research on Economic Tendency Surveys CIRET, в Швейцарії, Global Development Network GDNet., Bureau for Investments and Economic Cycles LCC, в Нью-Йорку). Також спеціалізуємось на аналізі внутрішніх і зовнішніх компаній.  Місією ІЕ є надання інноваційних бізнес-рішень для сучасних організацій на основі використання досягнень  науки і практики. Постійно удосконалюються методи і інструменти дослідження, що дозволяють нам рительно і ефективно реалізовувати дослідні процеси і залучати експертизу.

Інститут Економіки проводить дослідження і аналіз в багатьох сферах економіки і суспільного життя. Починаючи від ринку праці і соціальної політики, через ринок нерухомості до підприємництва і інновацій.

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАМИ

ШВИДКИЙ КОНТАКТ